رزین نمای ساختمان ، رزین نانو آجر ، رفع شوره سنگ نمای ساختمان بوسیله بهترین مواد توسط اکیپ حرفه ای ارتفاع نوردان ایران بر روی نمای ساختمان شما با استفاده از تکنیک دسترسی با طناب اجرا می گردد . 09128506654 .
فهرست محتوا
رزین نمای ساختمان
یک ساختمان محافظت نشده وقتی در برابر بارانی با سرعت 32 کیلومتر در ساعت قرار گیرد ، می تواند طی مدت 6 ساعت بیش از 10 لیتر آب به ازای هر متر مربع را جذب نماید . یک سازه بتنی در همین شرایط تقریبا 20 لیتر آب جذب خواهد کرد . جذب آب باران صدمات متعدد و جبران ناپذیری را به ساختمان وارد می آورد . در این مواقع رزین نمای ساختمان امری مهم است .
صدمات ناشی از آب و جلوگیری از صدمات با استفاده از رزین نمای ساختمان
الف-صدمات ظاهری ناشی از آب
1-شوره زدگی 2-پوسته پوسته شدن رنگ 3-قارچ ها 4-کپک ها 5-کثیف شدگی زود هنگام
که اگر رزین نمای ساختمان انجام دهیم این اتفاقات نمی افتد .
ب -صدمات ساختاری ناشی از آب
1- واکنش سیلیکات قلیایی 2-یخ زدگی و ذوب شدن پیاپی در مصالح 3-کربونیزاسیون / باران های اسیدی / سولفاته شدن 4-خردگی آهن آلات به کار رفته در اسکلت ساختمان 5-ایجاد ترک در اثر کاهش انعطاف و افزایش حجم
رزین نمای ساختمان از این پیشامدها جلوگیری میکند .
ضد آب کننده چیست ؟
ضد آب کننده (زایکوسیل) نسل جدید فناوری نانو است . که برای ضد آب سازی سطوح ،بتن و مصالح ساختمانی طراحی و ساخته شده و جایگزین سیستم های سنتی ایزولاسیون شده است . که به آن رزین نمای ساختمان گفته می شود .
ضد آب کننده 100 درصد سیلان ،نانو تکنولوژی ،محلول در آب و دوستدار محیط زیست می باشد .
این فناوری با ایجاد واکنش و نفوذ تا عمق 2 میلیمتر منافذ بتون یا سطوح سیمانی، آجری ،سنگی و …پوشش ضد آب بصورت 360 درجه (اولین بار در دنیا) ایجاد کرده و باعث تشکیل غشای یک پارچه و غیر قابل نفوذ در برابر نشتی می شود .
بدین معنی که بهره بردار می تواند یک ساختمان را از پی تا بام با استفاده از این فناوری ایزولاسیون و آب بندی کند و رزین نمای ساختمان انجام می شود .
این فناوری ضد آب سازی ،قابلیت تنفس سطوح وسازه را حفظ می کند ، در حالی که آب نمی تواند به داخل نفوذ کند ،بخار آب می تواند خارج شود .
خصوصیات رزین :
این محصول ترکیب منحصر به فردی دارد که در برابر تخریب ناشی از اشعه فرا بنفش خورشید ، تغییرات دمایی و بارش مداوم باران مقاوم است .
رزین نمای ساختمان به خاطر قدرت نفوذ ذرات نانو آن قادر است در برابر سایش باد مقاومت کرده و خاصیت آب گریزی را برای مدت های طولانی حفظ نماید . همچنین (خود و محلول ضد آب کننده) غیر قابل اشتعال است و اعمال آن به راحتی با برس ،غلطک و اسپری بدون فشار امکان پذیر خواهد بود .
رزین در آب محلول می شود و یک محلول شفاف مثل آب تشکیل می دهد و با سطوح ( بتن ،مصالح ساختمانی و …) پیوند شیمیایی ایجاد می کند و هنگامی که خشک گردید خود را با آن تطبیق می دهد تا سطح را دربرابر آب ورودی محافظت کند .
کاربردهای عمومی رزین :
- ساختمان های موجود و قدیمی
- رزین نمای ساختمان با سطوح موزائیکی
- ورقه های سیمانی سقفی
- محل های فرش شده با بتن
- استخر ،سونا و جکوزی
- آثار گلی ،کاشی و سفال ها
- رزین نمای ساختمان با سنگ های طبیعی و مصنوعی
- آجرهای بدون حفاظ
- مناطق ساحلی
رزین نمای ساختمان
- آجر نما(آجر نسوز و آجر 3 سانت)
- سنگهای طبیعی
- انواع دیوارهای بتنی و سیمانی
- رزین نمای ساختمان با سنگهای آنتیک و تراورتن
- نماهای ترمو وودها
پوشش نانو
اجرای پوشش نانو یا رنگ نانو روی نمای ساختمان به دو دلیل انجام میشود. بعضی از پوششهای نانو عایق هستند ، بدین معنی که از آنها برای ایزولاسیون استفاده میشود. در واقعی عایقی که به صورت مایع است و به وسیله قلم مو براحتی برروی سطح قابل اجراست ، کاربرد دیگر رنگ یا پوشش نانو ، نوعی محافظ بر روی نانو و رزین نما بخشهای دیگر است ،
برای مثال اجرای رزین نمای ساختمان باعث میشود متریال اصلی محافظت شود ، سطح کمتر دچار آلودگی و خاک گرفتگی گردد و ظاهر اولیه خود را حفظ کند. نمای ساختمان از هر نوعی که باشد آجر ، سیمان ، رنگ ، سنگ و یا حتی شیشه اجرای پوشش نانو باعث تمیز ماندن، ضد آب شدن و کثیف و فرسوده نشدن نمای ساختمان می شود.
رزین نمای سنگی
رزین نمای ساختمان جهت براق کردن سنگ نما و یا آجر نما استفاده میشود. نما ساختمانهایی که رنگ و روی آن ها قدیمی و از بین رفته باشد را میتوان با رزین نمای ساختمان و اجرای جلادهنده نما و براق کنندها به حالت اولیه برگرداند.
اگر نمای سنگی ساختمان را رزین کاری کنید میتوان با رزین و روغن جلادهنده مانع نفوذ آب باران به پشت سنگ ها شوید تا بعدها به پیچ و رولپلاک نما احتیاج پیدا نکنند.
رزینهایی در بازار موجود میباشند ، که عمل عایقکاری و ماتع از رطوبت به داخل ساختمان را انجام میدهند ، که به عنوان مثال رزین اپوکسی را می توان نام برد.
گاهی اوقات رزین نمای ساختمان و در خیلی از موارد هم برای عایق کاری سطح مربوطه برای براقیت استفاده می شود .
باید این مطلب را دانست که برای آب بندی نمای ساختمان باید رزین نمای ساختمان را به صورت غلیظ و حتی بدون تینر استفاده کرد ، تا اثر بگذارد اما برای زیبایی و براق کنندگی نما حتما باید با تینر مخلوط شود.
شوره های حاصل از رزین کاری نا مناسب آجر به این دلیل است که از رزین مرغوب و جلا دهنده خوب استفاده نشده است. رزین نمای ساختمان و جلا دهنده سنگ نما معمولا باید بین 5 تا 10 سال عمر داشته باشند. ما این کار را با استفاده از رزین اپوکسی که هم جلا دهنده نما می باشد و هم عایق کاری نما را انجام می دهد اجرا می کنیم.
روش اجرای رزین کاری نما
رزین نما و جلا دهنده نما را مانند نماشویی به صورت بدون داربست (با طناب) میتوان انجام داد.
معمولا اجرای رزین نمای ساختمان و روغن جلای نما را با استفاده از قلم مو انجام میدهند. چرا که استفاده ناصحیح و زدن جلادهنده (روغن جلا) با غلتک کاملا اشتباه میباشد ، زیرا غلتک درز آجر را پر نمیکند و حتما باید از قلم مو استفاده شود.
شستن نما و آماده سازی زیر کار نما برای اجرای رزین نما و جلا دهنده نما بسیار مهم است .
باید به خاطر داشت که کلیه مصالح مصرفی در نما باید ضد uv تابش نور خورشید و عوامل جوی باشند تا ماندگاری بیشتری داشته باشند .
کاربرد رزین نمای ساختمان
برای ضد آب کردن و حفاظت از اشیاع تزئینی و سنگ مرمر، گرانیت، ماسه سنگ، کاشی، بتن، آجر،کاشی های آزبست و دیگر مصالح ساختمانی متخلخل (اسفنجی شکل).
* برای ضدآب نمودن نمای ساختمان های مسکونی، ساختمان های صنعتی و برای حفظ آثار تاریخی معماری توصیه می شود. به خصوص با نفوذ به عمق لایه های مواد معدنی متخلخل باعث افزایش استحکام آنها می شود.
* این ماده نسبت به فشار های مکانیکی، آب و هوا، نسبت به آب و روغن، مقاومت و عمر طولانی پوشش را فراهم می کند.
* استفاده از این ماده برای استحکام کردن و ضد غبارگیر کردن کف های بتنی، از جمله در موارد صنعتی، پردازش نمای ساختمان و پایه ساختمان ، در صنعت تولید بتن و سایر سازه های صنعتی قبل از رنگ آمیزی با رنگهای آلی اکریلیک توصیه می شود.
* با کشیدن چند لایه بر روی کار – خود به خود یک پوشش محافظ و تزئینی مقاوم در برابر آب و هوا با اثر و شکل ” سنگ مرطوب ” بوجود می آید ، که برای سنگ های تزئینی، آجر و دیگر سطوح مواد معدنی متخلخل (سطح اسفنجی شکل) استفاده می گردد.
* برای بتن، فوم بتن، سیمان، فیبر سیمان، گچ و دیگر مواد معدنی، همچنین نیز می تواند برای چوب و موادی با الیاف چوبی استفاده گردد.
* برای پردازش پوشش سطوح چوبی جلا داده نشده اند و همچنین برای بازگرداندن سطح جلا داده شده که آسیب دیده است.
* بعنوان روکش محصولات فلزی که در درجه حرارت 200c کار می کنند. در ماشین سازی (لوله C های اگزوز، انژکتور وسایل نقلیه، قطعات دیگهای بخار، دودکش ها و سیمها) که در درجه حرارت تا 200c کار می کنند.
مطلب مرتبط :
رنگ امیزی نمای ساختمان ، نقاشی نمای ساختمان